Spændende mulighed som lærer til projektbaseret læring på Langebjergskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da en af vores dygtige lærere desværre skal flytte til Jylland, får vi brug for en ny lærer til at supplere vores mellemtrins-team.

Er du matematiklærer? Brænder du for at skabe en skole, som børnene ikke vil hjem fra? Vil du prøve kræfter med projektbaseret læring og co-teaching, og vil du være med til at gøre en god skole endnu bedre, så søger vi dig!

Hvem er vi:

På Langebjergskolen har vi en vision om at skabe en skole, som vores elever ikke vil hjem fra. Vi er optaget af at skabe en skole, som vi er stolte af, og som vi selv gerne vil komme i hver dag - en skole, som giver vores elever mod på livet, lyst til at lære mere, og oplevelsen af at vokse og udvikle sig igennem hele deres skolegang.

Vores pædagogiske praksis er funderet i en projektbaseret tilgang til læring, hvor vores elever fordyber sig i autentiske problemstillinger med kreativitet og innovation indlejret som kompetencer, og hvor eleverne oplever medindflydelse og skal tage medansvar.

Vores værdier – faglighed, trivsel og dannelse – er pejlemærker, der er synlige i både vores hverdag og projektbaserede læringskultur, og bidrager til at give børnene rødder, de kan stå fast med, og vinger til at bære dem ud i livet. Vi er en skole med mange traditioner og en stærk vægtning af fællesskaber og samarbejde, som afsæt for læring, trivsel og udvikling for alle – børn såvel som voksne.

Vi tilbyder: 

 • en mangfoldighed af glade og dejlige elever, der ser frem til at møde dig. 
 • skønne kolleger med et stærkt personligt engagement og høj faglig kompetence. 
 • en verden af aktive og interesserede forældre, og en nærværende og bidragende bestyrelse.  
 • Fantastiske rammer med mange muligheder.


Hvem er du:

 

Vi søger en inspirerende lærer, der er levende optaget af skolens kerneopgave og tror på, at du bedst kan lykkes, når du er en del af et lærende fællesskab. Du skal være lige komfortabel i sparring med dygtige kolleger, som i samarbejdet med forældre omkring det enkelte barns trivsel, udvikling og læring.

 • Du kan undervise i indskoling/mellemtrin i matematik og også gerne i et eller flere af følgende fag: natur-teknologi, idræt, engelsk, historie, kristendom, håndværk- og design samt madkundskab.
 • Du har interesse for at arbejde projektbaseret og - i samarbejde med dit team og resten af skolen - at bidrage til at udvikle skolens læringskultur. Erfaring med projektbaseret undervisning er ikke et krav, men lysten til at lære det, er. 

Vi forventer at du:


 • er åben og udadvendt – har humor og godt humør.
  er tillidsskabende, anerkendende og positiv.
  har høje forventninger, og ser ressourcer i dine medmennesker – store som små.
  du er mesterlig i din relationskompetence.
  er uddannet lærer 

Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst.


Har du spørgsmål og/eller lyst til at komme forbi på et besøg, er du velkommen til at kontakte skoleleder Gitte Rønne Lykkegaard på telefon 30182380.


Stillingen ønskes besat: d. 1. august 2024.

Ansøgningsfrist: tirsdag d. 4. juni 2024 kl. 8:00

Ansættelsessamtaler afholdes: torsdag d. 6. juni 2024 efter kl. 16.00.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Langebjergvej 401, 3050 Humlebæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052887

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet