Pædagoger søges til spændende klubliv på Humlebæk Skole

Profilbillede
dato

Humlebæk Skole søger 2 pædagoger til vores klub.

Vi søger 2 dygtige pædagoger, der har modet og motivationen, til at indgå i et forpligtende arbejdsfællesskab med det øvrige pædagogiske personale i Klubben, samt lærerteamet på skolen. Lige meget om du har mange års erfaring, eller lige er blevet færdiguddannet, og måske gerne vil samarbejde med din gode skrivemakker fra studiet, i det vi søger 2 pædagoger, så søg endelig.

Vi er en skole, SFO og klub, der er drævet af, at skabe de bedst tænkelige rammer for læring og børns oplevelse af trivsel. Vi har et indgående kendskab og erfaringsgrundlag med aldersgruppen, samt en bred vifte af kompetencer og færdigheder inden for feltet. Så om du er nyuddannet eller en erfaren pædagog, vil der altid være en kollega at sparre med. 

Vi søger en pædagog, der kan sætte børn i bevægelse. Vi forestiller os, at du har en stor viden inden for bevægelses lege og aktiviteter. Og hvis du samtidig er vild med at deltage på lige fod med klubbens børn, så er det bestemt en fordel.

Ligeledes søger vi en pædagog, der har kompetencer og færdigheder, indenfor det kreative felt. Det kan være alt, lige fra de klassiske håndværksfaglige færdigheder som; keramik, syning, strikke og hækle, og til tankerne og værktøjerne inden for Makerspace. 

Humlebæk Skole består af en indskoling, der skaber rammerne for 0-5 årgang og en udskoling, der skaber rammerne for 6-9 årgang. Tilknyttet skolen har vi en SFO 1 for 0-3 årgang, og en klub for 4-6 årgang, der er fordelt på 2 matrikler. Den ene afdeling ligger på Bjerre strand, tæt på indskolingen, og den anden afdeling, ligger i forbindelse med udskolingen.

Vi betragter os som en klub, et team, på 2 matrikler. Som et samlet team, er vi optaget af, at give alle børn for de bedst tænkelige rammer og oplevelser i klubben. Det betyder, at vi som team, arbejder på begge matrikler. På den måde, får alle børn glæde af teamets samlede kompetencer og færdigheder. Vi er altid nysgerrige og åbne for nyt og spændende, og er i den forbindelse, mere end nysgerrige på, at høre om dit bidrag til vores fælles hverdag på Humlebæk Skole og klub.

Humlebæk Skole, SFO og Klub ligger tæt på strand og skov i det naturskønne Nordsjælland, og med Helsingørmotorvejen og Kystbanen lige til døren, bliver det ikke meget nemmere.

Vi tilbyder:

 • 2 pædagog stillinger på 35 timer
  • Stillingerne knytter sig til vores 4-6 årgang, og du vil indgå i et dygtigt team, i både klub og på skolen.  
  • I samarbejde med kommunens øvrige SFO’er og klubber, udbyder vi hvert år kurser og uddannelser. I år har vi eksempelvis haft et kursusforløb i ”Low arousal”, bevægelsesforløb med DGI, Pædagogik i naturen, et kreativ kursusforløb i samarbejde med vores omkringlæggende kulturinstitutioner, samt et diplom modul i Social Inklusion på Københavns Professionshøjskole.
  • Derudover har vi i dette skoleår fokus på udviklingen af teamsamarbejdet. Vi arbejder bl.a. med Belbin, samt Co teaching.
  • Derudover er vi en Skole og SFO, der vægter fællesskabet højt. Det kommer bl.a. til udtryk i fælles julefrokoster, sommerfester m.m.

Vi forventer:

 • At du kan indgå i forpligtende fællesskaber og struktureret læringsforløb med både lærere og pædagoger.
 • At du trives i en travl og omskiftelig hverdag.
 • At du har gode mundtlige, skriftlige og relationelle kompetencer og færdigheder.
 • At du er medskaber af et godt og inspirerende arbejdes- og samarbejdsklima.
 • At du har et godt humør og er imødekommende overfor børn, forældre og kollegaer.
 • At du kan planlægge og gennemføre strukturerede pædagogiske forløb.
 • At du er mødestabil.

For yderligere oplysninger, eller hvis du har lyst til at besøge os, kontakt SFO leder Morten Packert på telefon: 2443 0339

Tiltrædelsesdato: Snarest muligt.

Samtaler finder sted løbende. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Gl Strandvej, 132, 3050 Humlebæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6062538

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet