Pædagoger søges til engageret og udviklingsorienteret børnehus

Profilbillede
dato

Vil du være vores nye kollega?

En af vores pædagoger skal ud og prøve kræfter med en anden branche, og vores faglige fyrtårn går på efterløn. Derfor søger vi to nye kolleger, en pædagog til børnehaven pr. 1. august eller snarest derefter, og en pædagog til vuggestuen pr. 1. september. 
Dine pædagogiske interesseområder og ønske om timetal kan vi snakke om. Det vigtigste for os er, at du har ambitioner for dit virke, er initiativrig, faglig, har overblik og en struktureret tilgang til arbejdet. 
Det er også vigtigt, at du ser dig selv som en del af læringsmiljøet, og at du vægter det daglige samarbejde med forældrene højt. Hos os får du løbende mulighed for at deltage i relevante kurser og diplomuddannelser. Alle kommer på kursus i Sprogtrappen.

Vores børnehave er normeret til 60 børn og vuggestuen til 40 børn. Som personalegruppe har vi en fagligt forankret, reflekteret, legende og praksisnær tilgang. Som kolleger er vi nysgerrige på hinandens kompetencer, viden og måden vi sammen kan skabe rammerne for stærke børnefællesskaber. Vi har et godt arbejdsfællesskab med tillid til hinanden, dygtige og erfarne kolleger at sparre med i begge afdelinger og en god portion humor. Vi har en tydelig og tilgængelig daglig leder, som anerkender vores arbejde og også ser os som mennesker. Vi har et godt psykisk arbejdsmiljø med medindflydelse og en høj grad af psykologisk tryghed. Sletten er en del af områdeinstitutionen Børnehusene Humlebæk. 

Fokus på børneperspektivet, nærværende samspil og pædagogisk indretning 
I det seneste pædagogiske tilsyn fik vi ros for vores nærværende samspil med børnene og vores imødekommende og aktivt deltagende tilgang. Vi tager afsæt i børneperspektivet og børnefællesskabets dynamikker. Vi organiserer os i mindre grupper, så vi kan fordybe os og gå på opdagelse i børnenes spor. Vi er optagede af vores fysiske legemiljøer og de legemuligheder og stemninger, de kan skabe. Som kollega må du meget gerne give os fagligt modspil og spørge ind til, hvorfor vi gør, som vi gør. Du må også gerne have mod på at prøve nye ting - og justere og prøve igen, hvis det ikke virkede. 
Vi arbejder ud fra et årshjul, som er med til at skabe en rød tråd i vores arbejde. Vi har mindfulness hver dag, vi er en del af Friluftsrådets ’Grønne spirer’ og deltager i Projekt Verdensomsorg.

Vil du vide mere? 
Kom gerne ud til en rundvisning i vores børnehus og hils på os. Ring til daglig leder Sandie Nissen på 5168 9781 eller teamkoordinator i børnehaven Line Nielsen på 9243 0046 og aftal et besøg. Bemærk at vi har sommerlukket i uge 29 og 30. 
Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Ansøgningsfrist er den 20. august 2024.

Du kan læse mere om Børnehuset Sletten og Børnehusene Humlebæk på https://bornehusene-humlebaek.fredensborg.dk/ 

Børnehusene Humlebæk ønsker at fremme børns mangfoldige identifikationsmuligheder og opfordrer derfor alle kvalificerende kandidater til at ansøge, uanset køn, seksualitet, alder, etnicitet og religion.

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Gl Strandvej, 130, 3050 Humlebæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049983

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet