Nyt fra Humlebæk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Humlebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sten kastet gennem bilrude, Værløse

Mellem mandag aften klokken 23.00 og tirsdag nat klokken 02.00 er der kastet en kampesten gennem bagruden på en VW Passat, som stod på Mosevej. Hærværket blev anmeldt klokken 07.07.

 

Indbrud i kontorrum, Kgs. Lyngby

En dymo labelwriter, en mobiloplader, hængelåse og noget blandet værktøj er natten til tirsdag blevet stjålet fra et kontorrum på Lyngby torv. Tyven har brudt en nøgleboks op og derefter skaffet sig adgang til kontorrummet ved brug af rette nøgle.

 

Kørte uden kørekort, Humlebæk

En 32-årig mand fra Herlev blev klokken 08.10 standset, da han kom kørende ad Humlebæk Strandvej. Her blev han standset af en patrulje, som konstaterede, at han ikke havde erhvervet noget kørekort og derfor sigtede den 32-årige for kørsel uden førerret.

 

Taget for butikstyveri, Frederiksværk

En 19-årig kvinde fra Frederiksværk blev tirsdag klokken 08.40 sigtet for butikstyveri, efter hun havde stjålet diverse slik i Lidl på Nørregade.

 

Forlygter stjålet, Hornbæk

Tirsdag formiddag klokken 10.21 blev det anmeldt, at der mellem søndag klokken 21.00 og mandag klokken 11.00 er stjålet forlygter fra en Mercedes, som holdt på Kystvej.

 

Fuglen var fløjet, Hørsholm

En svane skabte tirsdag formiddag klokken 10.30 uro og uorden ved afkørsel 9 i sydgående retning på Helsingørmotorvejen. Da en patrulje kom til stedet, var fuglen imidlertid fløjet og trafikken kunne igen køre som normalt.

 

Svømmetræning skabte storalarm, Klampenborg

En svømmeklub, der trænede i vandet udfor Axel Løvdals Vej, var tirsdag formiddag årsag til en større udrykning. Klokken 10.54 kom der nemlig en anmeldelse om, at omkring 10 børn på sup-board drev til havs. Politi og brandvæsenets redningsberedskab kørte til stedet, ligesom der blev sendt ambulance og en redningshelikopter afsted. Det vidste sig imidlertid, at alle var kommet sikkert i land, og ingen i øvrigt havde været i fare.

 

Vaks og Fister fandt hittestof, Farum

Narkohundene Vaks og Fister snusede sig tirsdag klokken 12.50 frem til en mindre mængde hash i Bybækterrasserne. Hashen blev registreret som hittehash og blev taget med på politigården med henblik på destruktion.

 

Tre mænd brød ind i lejlighed, Hørsholm

Tirsdag eftermiddag brød tre mænd ind i en lejlighed på Ådalsparkvej. Her var beboeren, en 78-årig mand imidlertid hjemme og da de tre mænd opdagede ham, gestikulerede de til ham, at han skulle blive siddende og ikke måtte ringe til nogen. Herefter gik mændene rundt i lejlighedens værelser, inden de igen forlod stedet. Nordsjællands Politi efterforsker sagen og har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger eller kommentarer.

 

Påkørte forankørende under køkørsel, Gentofte

En 54-årig mand med udenlandsk statsborgerskab kørte tirsdag kl. 15.03 op i en forankørende på motorring 3 ved Gentofte. 

 

Beslaglagt for vanvidskørsel, Helsinge

En bil kørte tirsdag kl. 17.20 gennem en 60 km/t zone med 129 km/t. Bilen blev kl. 18.36 beslaglagt jævnfør reglerne om vanvidskørsel. 

 

Flere tilfælde af musik til ulempe, Nordsjælland

Anmeldelse kl. 00.30, hvor en patrulje måtte rykke ud til en studenterfest på Bukkeballevej i Rungsted Kyst og bede dem om at skrue ned. Samme Ved Skansebakken i Hillerød, hvor musikken også var blevet for høj kl. 01.21, og hvor en patrulje ligeledes fik festglade mennesker til at skrue ned for musikken. På Caroline Amalie Vej i Kgs. Lyngby var en patrulje fremme kl. 03.49 for at få skruet ned for musikken. På Nyvej i Birkerød måtte en patrulje kl. 02.50 give et påbud om at sætte en SoundBox indenfor.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 

Er du selv udsat for musik til ulempe? 

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer. Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

Gadeslagsmål, Hellerup

En 49-årig mand fra København og en 42-årig mand fra Søborg sloges kl. 00.09 på gaden på Strandvejen i Hellerup. Begge blev efterfølgende sigtet for uro og uorden. 

 

Færdselsuheld, Ølstykke

En 30-årig mand fra Frederikssund kom kl. 01.16 kørende ad Dronning Dagmars Vej i sydlig retning og holdt for rødt i venstre drejespor i lysregulering ved Frederikssundsvej. Da han kørte frem for grønt lys, fik han trådt for hårdt på speederen, og drejede for skarpt på rattet, hvorfor han påkørte lysreguleringen. Ingen melding om personskade.

 

Arbejdsulykke, Frederiksværk

En 47-årig mand fra Viuf kom kl. 05.18 ud for en arbejdsulykke, da han væltede med en gaffeltruck i forbindelse med pålæsning af en lastbil på Helsingevej i Frederiksværk. Patrulje og ambulance til stedet. Manden blev bragt til hospitalet for behandling af mindre skader. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi