Nyt fra Humlebæk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Humlebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Overfaldte taxachauffør, Helsinge

Tre mænd, to fra Helsinge på 19 og 17 og én fra Vejle på 19, er blevet anholdt og sigtet for røveri og grov vold efter at de onsdag d. 26 kl. 08.32 tildelte slag og spark til en taxachauffør på Nygade i Helsinge. De tre mænd blev torsdag kl. 09.00 fremstillet i grundlovsforhør og er blevet varetægtsfængslet i tre uger for grov vold. 

 

Tyveri fra varebil, Frederikssund

Mellem onsdag d. 19 og onsdag d. 26 har der været indbrud i en varebil på Vestervej i Frederikssund. Køretøjets låse blev boret op og værktøj blev stjålet fra bilen. 

 

Butikstyveri, Birkerød

En 20-årig udenlandsk statsborger blev onsdag kl. 10.45 taget for butikstyveri i Føtex på Stiholmsvej i Birkerød, hvor han havde stjålet en falske alkohol og proteinpulver. 

 

Førte køretøj i påvirket tilstand, Humlebæk

En 41-årig mand blev onsdag kl. 18.42 stoppet på Gammel Strandvej, hvor det viste sig, at han førte køretøjet uden gyldig førerret og under påvirkning af euforiserende stoffer. 

 

Musik til ulempe, Dronningmølle

Onsdag aften kl. 22.43 indløb der en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik fra en adresse på Mølledalen. Da musikken havde stået på i noget tid, blev en patrulje sendt til området, der gav de festende besked på, at musikken skulle skrues ned. 

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent
Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til ulempe? 
Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi