Nyt fra Humlebæk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Humlebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Harmonikasammenstød, Kgs. Lyngby

En 51-årig mand kørte forrest i anden vognbane i sydgående retning på Helsingørmotorvejen, og bremsede således at en 40-årig kvinde, som kørte bagved i anden vognbane bremsede ned til stilstand. Det resulterede i, at en 59-årig mand påkørte den 40-årige kvinde bagfra, hvorefter den 40-årige kvinde kørte op i den forankørende 51-årige mand. Ringe materiel skade og ingen melding om personskade.

 

Brand i både, Hornbæk

Anmeldelse kl. 10.36 om brand i både i Hornbæk Havn. Politi og Brand til stedet. Kl. 11.18 er ilden slukket. Tre både udbrændt og yderligere tre både fik brandskader i form af sod og smelte skader. Branden udviklede kraftig røg, som kunne ses fra seks kilometers afstand. Ingen melding om personskade. Brandårsagen er ukendt. 

 

Taget med joint, Kgs. Lyngby

I forbindelse med kø-kørsel kl. 10.47 på Helsingørmotorvejen passerede en af vores patruljer en personbil, hvor passageren sad med en joint i hånden. Passageren, en 31-årig mand, er nu sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Ved efterfølgende ransagning blev der yderligere fundet en klump hash i bilen. 

 

Knallert-solouheld, Hørsholm

En 84-årig kvinde kørte kl. 11.50 på sin knallert ud fra parkeringspladsen til Irma på Gøngehusvej, hvor hun mistede kontrollen over knallerten, og kørte ind i et træhegn. Ingen melding om personskade. 

 

Færdselsuheld, Gentofte

En 42-årig kvinde kørte kl. 14.46 i rundkørslen Jægervangen/Ermelundsvej. Da hun ville svinge til højre ad
Jægersborg Alle, byttede hun om på bremse og speeder, hvilket medførte, at hun kørte med sin
front ind i venstre side på en 72-årig mands bil. Ingen melding om personskade. 

 

Kørte bil uden førerret, Farum

En 30-årig mand blev kl. 16.10 sigtet for at køre bil på Frederiksborgvej uagtet, at han var frakendt førerretten.

 

Kørte bil uden førerret, Allerød

En 31-årig mand blev kl. 16.52 sigtet for at køre bil på Hillerødmotorvejen uagtet, han ikke havde førerret.

 

Bedrageri, Gentofte

Anmeldelse kl. 16.55 om en 78-årig kvinde, der torsdag den 10. august mellem kl. 14.00-16-50 blev svindlet til at udlevere sine smykker og sit Dankort. Gerningsmanden, er udgav sig for at være fra politiet, blev beskrevet som: 
A: Mand, Dansk af udseende, 35-40 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Talte: Dansk, Iført: Træningstøj med blåt mønster. Kan ikke genkendes.

 

Kørte bil uden førerret, Humlebæk

En 30-årig mand blev kl. 18.04 sigtet for at køre bil på Fredensborgvej uagtet, at hans førerret var inddraget.

 

FUH. spirituskørsel ufP-skade, Helsingør

Klokken 20.30 kørte en 26-årig kvinde ad Birkedalsvej, hvor hun ramte en lygtepæl i højre side af vejen. Det viste sig, at hendes kørekort var frakendt, og at hun i øvrigt var i besiddelse af en lille mængde kokain. Kvinden blev kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve.

FUH. ringe mat, skade u/P-skade, Helsingør

Klokken 22.06 skete der et færdselsuheld på Jernbanevej. En 18-årig kvinde kørte ad parkeringspladsen ved Jernbanevej i østgående retning for at foretage et højresving ud på Jernbanevej. En anden billist kørte ad Jernbanevej i sydgående retning med ca. 30 km/t. Den første bil overholdt ikke sin ubetingede vigepligt ved sin højresvingsmanøvre, hvorfor de to biler stødte sammen. Der skete ikke skader på nogle af billisterne, men bilerne blev beskadiget.

Spirituskørsel, Hillerød

Natten til fredag kl. 01.27 stoppede politiet en bil på Langesvej. Bag rattet sad en 26-årig mand, som ved alkometer test blev testet til at have en promille over det tilladte.

Indbrud i villa og lignende, Furesø

Kl. 02.50 fik politiet en anmeldelse om, at der var et indbrud i gang på Irisvej. Der blev straks sendt en hundepatrulje til stedet. De fik hurtigt anholdt i en 19-årig mand, som bliver fremstillet i grundlovsforhør i retten i Lyngby fredag formiddag.

 

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi