Nyt fra Humlebæk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Humlebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk mod bil, Virum

En bil, som holdt i Aksevænget, er mellem søndag klokken 11.30 og mandag klokken 07.30 blevet udsat for hærværk, idet der er kastet en brosten på bilens forrude. 

 

Elværktøj stjålet, Kokkedal

Mellem søndag aften klokken 23.30 og mandag morgen klokken 06.15 har der været indbrud i Nybo Planteskole. Tyven har brudt en dør til et værksted op og har stjålet diverse el-værktøj. Indbruddet blev anmeldt klokken 08.52.

 

Mand ville gøre skade på sig selv, Nærum

Mandag klokken 11.41 kom en anmeldelse om, at en mand ville gøre alvorlig skade på sig selv. Da der var formodning om, at manden havde adgang til våben, blev flere patruljer sendt til området omkring Ekenæsvej. Det lykkedes at få kontakt med manden, som efterfølgende blev overgivet til sundhedsmyndighederne med henblik på at kunne få den nødvendige hjælp. Af hensyn til manden og hans pårørende giver Nordsjællands Politi ikke yderligere oplysninger om sagen.

 

Snusede sig frem til hash, Farum

Ved en målrettet aktion mod narkosalg på gadeplan snusede en narkohund sig mandag eftermiddag omkring klokken 14 sig frem til en større mængde hash, som var gemt i et hulrum ved en adresse på Birkhøjterrasserne.

 

Sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste, Kgs. Lyngby

En 28-årig mand fra Kgs. Lyngby blev mandag eftermiddag kort efter klokken 14 så vred over at få en kontrolafgift i toget ved Lyngby Station, at han ramte en 62-årig billetkontrollør i ansigtet, da han kastede den kontrolafgift, som han netop havde fået tilbage mod billetkontrolløren. Den 28-årige blev sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste.

 

Antændte træ, Helsingør

En 75-årig mand blev mandag eftermiddag sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, da han fik sat ild i et træ, som stod i et drivhus på Chr. Rasmussens Vej i forbindelse med at han omkring klokken 15.30 benyttede en gasbrænder til at fjerne skadedyr. Ilden blev hurtigt slukket af brandvæsenet.

 

Værktøj stjålet fra skur, Kokkedal

Klokken 16.54 blev det anmeldt, at der i løbet af dagen havde været indbrud i et skur på Vejenbrød, hvorfra der var stjålet diverse el-værktøj. Tyven havde brudt en dør op og ud over el-værktøjet også stjålet diverse alkohol.

 

Sigtet for narkokørsel, Hillerød

En 31-årig mand fra Hillerød blev klokken 17.33 standset, da han kom kørende ad Skovledet. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev sigtet for forholdet og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den bliver nu analyseret for at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Beruset mand slog på bil, Humlebæk

En 49-årig beruset mand stod klokken 20.10 midt på Humlebæk Strandvej og forsøgte at få en forbipasserende bil til at standse. Da det lykkedes, gjorde manden tegn til, at føreren skulle rulle vinduet ned, men da det ikke skete, blev han aggressiv og slog på bilen. En patrulje blev sendt til stedet og sørgede for, at manden kom hjem til sig selv med en formaning om at opføre sig ordentligt.

 

Sigtet for narkokørsel, Slangerup

Klokken 21.57 blev en 43-årig mand fra Frederiksværk standset, da han kom kørende ad Jernbanevej. En narkometertest viste, at han var påvirket af kokain, og han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med til hospitalet, hvor han blev udtaget en blodprøve. Den bliver nu analyseret for at fastlægge den 43-åriges nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen. Manden blev tillige sigtet for at være i besiddelse ad en mindre mængde kokain, som han havde i sin jakkelomme.

 

Sigtet for spirituskørsel, Helsingør

En 32-årig mand fra Helsingør blev klokken 01.41 natten til tirsdag standset på Prøvestensvej. Her viste en alkometertest, at mandens promille var over to. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel efter reglerne om vanvidskørsel, hvorfor den bil, han kørte i, også blev belaglagt med henblik på konfiskation. Desuden blev han sigtet for narkokørsel og for kørsel uden førerret. Manden blev taget med på politigården, hvor en læge kom og udtog en blodprøve fra ham. Den skal nu analysres for at fastlægge hans nøjagtige promille og narkopåvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Kørte frem for rødt lys, Klampenborg

En 49-årig mand kørte klokken 02.55 frem for rødt lys på Strandvejen. Da manden blev standset af en patrulje, viste det sig, at han var påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer. Han blev derfor sigtet for spiritus- og narkokørsel, ligesom han blev sigtet for besiddelse af en mindre mængde kokain. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi