Nyt fra Humlebæk i politiets døgnrapport

Profilbillede

Humlebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Diesel stjålet, Helsingør

Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 06.00 er der stjålet diesel fra tanken på en lastbil, som stod på Blichersvej. Også fra en lastbil, der stod på Gefionsvej, er der stjålet diesel. Dette tyveri er sket mellem mandag klokken 15.00 og tirsdag klokken 07.45. 

 

Værktøj stjålet, Kgs. Lyngby

Fra en varevogn, som stod på Engelsborgvej, er der mellem mandag aften klokken 23.30 og tirsdag morgen klokken 07.00 stjålet diverse værktøj. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuste en siderude.

 

Hærværk mod grillbar, Gilleleje

Grillbaren Store Klaus på Smidstrup Strandvej har mellem mandag klokken 20.00 og tirsdag klokken 10.00 været udsat for hærværk, da en ukendt gerningsperson har kastet sten på to ruder i grillbaren. 

 

Kørte uden kørekort, Ølstykke

En 51-årig mand fra Birkerød blev tirsdag klokken 13.10 standset og sigtet for kørsel uden førerret, da han kom kørende ad Frederikssundsvej. 

 

Bortvist fra skole, Kgs. Lyngby

Tre unge mænd i alderen 15-16 år, alle fra Kgs. Lyngby, blev tirsdag omkring klokken 18 bortvist fra gården ved Engelsborgskolen, hvor de opførte sig verbalt og fysisk truende over for elever, forældre og personale, som færdedes i skolegården i forbindelse med nogle forældremøder.

 

Katalysator stjålet fra bil, Kokkedal

Fra en Opel Astra, som stod på Mellemengen, er der i tidsrummet mandag klokken 15.00 til tirsdag klokken 14.45 stjålet en katalysator.

 

Sigtet for butikstyveri, Kgs. Lyngby

To kvinder på henholdsvis 40 og 42 år fra henholdsvis Snekkersten og Kolding blev klokken 17 anholdt og sigtet for butikstyveri i Magasin. I forbindelse med anholdelsen af de to kvinder, blev der i deres bil fundet koster fra yderligere tyverier. Kvinderne blev taget med til afhøring på politigården og fremstilles senere i dag i grundlovsforhør.

 

Sigtet for spirituskørsel, Gentofte

Klokken 17.34 blev en 69-årig mand fra Vanløse standset i krydset Vangedevej/Aftenbakken. Her viste en alkometertest, at hans promille var væsentligt over det tilladte. Manden blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge den 69-åriges nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Kørte uden kørekort, Humlebæk

En 37-årig mand fra Gilleleje blev klokken 18.30 standset, da han kom kørende ad Baunebjergvej. Her blev han sigtet for kørsel uden kørekort, da hans førerret tidligere er blevet administrativt inddraget.

 

Stjal vin, Helsinge

To mænd på 35 og 36 år fra Helsinge og Liseleje stjal tirsdag klokken 19.39 flere flasker vin i Kvickly i Helsinge. De blev begge sigtet for butikstyveri.

 

Bilbrand, Helsingør

En bil udbrændte tirsdag aften mens den stod på Blishøj. Anmeldelsen om branden kom klokken 23.47 og da en patrulje kom til stedet, kunne det konstateres, at det også var blevet forsøgt at sætte ild til en anden bil på stedet. To mænd af udenlandsk udseende, 180-190 cm høje, iført mørke jeans og sorte jakker er set løbe fra stedet. Bilerne skal nu undersøges yderligere.

 

Mænd sigtet for frihedsberøvelse, Hillerød

To 20-årige mænd fra Hillerød er blevet sigtet for frihedsberøvelse. De to trængte kort før midnat ind i en lejlighed i Mathilde Parken, hvor de i nogle timer frem frihedsberøvede en 21-årig mand og truede ham for at få ham til at udbetale et større pengebeløb til dem. De to mænd fremstilles i grundlovsforhør i dag klokken 12 ved Retten i Hillerød. Der vil af hensyn til sagens videre efterforskning blive begæret lukkede døre, hvorfor der på nuværende tidspunkt ikke gives yderligere oplysninger til sagen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi