Nyt fra Humlebæk i politiets døgnrapport

Profilbillede

Humlebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i forretning, Hellerup

Klokken 07.24 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 20.00 og tirsdag klokken 07.00 havde været indbrud i en café på Strandvejen, hvorfra der var blevet stjålet nogle kontanter. Tyvene var kommet ind via hoveddøren, hvori de havde knust ruden.

 

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 07.56 blev det anmeldt, at der holdt en bil på Svalevej, som to mænd rodede med på en for anmelder mistænkelig facon, og anmelderen mistænkte, at der var tale om et kriminelt forhold.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de to mænd blev truffet. Det viste sig at være to håndværkere, og at der var tale om et legalt forhold. Alligevel skal der lyde stor ros til anmelderen for at kontakte politiet med sin mistanke.

 

Indbrud i restaurant, Vejby

Klokken 08.31 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 23.00 og tirsdag klokken 08.00 havde været indbrud i en restaurant på Rågeleje Strandvej, hvorfra der var blevet stjålet en mindre mængde kontanter samt et – på tidspunktet for anmeldelsen - ukendt antal flasker vin. Tyvene var kommet ind ved at bryde et vindue op.

 

Tyveri fra personbil, Birkerød

Klokken 08.45 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 22.00 og tirsdag klokken 05.30 var blevet stjålet et par solbriller fra en personbil, der havde holdt parkeret på Kajerødvej. Ifølge anmelderen var der tydelige tegn på, at bilen var brudt op, samt at der havde været nogen inde i bilen i nattens løb.

 

Klokken 08.46 blev det så anmeldt, at der i nattens løb havde været en eller flere uvedkommende inde i en personbil, der havde holdt parkeret på Skovgårdsvej. Herfra var der dog ikke blevet stjålet noget.

 

Tyveri af taske, Charlottenlund

Klokken 09.05 anmeldte en kvinde, at hun mandag klokken 20.00 havde fået stjålet sin designertaske på p-pladsen ved bagsiden af Fakta på Jægersborg Allé. Kvinden havde været i færd med at pakke indkøbsposer på sin cykel, da en mand var dukket op og havde taget hendes taske, hvorefter han var løbet væk.

 

Flere sigtelser for ulovligt arbejde, Hillerød

Nordsjællands Politi var som led i en indsats mod social dumping tirsdag morgen til stede på en byggeplads på Biotek Allé sammen med Arbejdstilsynet, Skattestyrelsen samt Styrelsen for International Rekruttering og Integration. Her blev to udenlandske ikke-EU-borgere anholdt og sigtet for ulovligt arbejde.

 

Indbrud, Hørsholm

Klokken 09.35 blev det anmeldt, at der kort forinden var sket et indbrud ved tricktyveri i Æbleparken, idet en person havde skaffet sig adgang til en bolig under påskud af at være hjemmesygeplejerske. Efter personen havde forladt boligen igen, kunne anmelder konstatere, at der nu blandt andet manglede en del medicin fra hjemmet. 

 

Den fremmede person beskrives som: Kvinde, dansk af udseende, 35-40 år, 170 cm, almindelig af bygning, lys i huden, med håret sat op i en clips, lyst hår på toppen og mørkt hår i baghovedet. Talte dansk. 

 

Tyveri fra varebil, Hørsholm

Klokken 09.49 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 17.00 og tirsdag klokken 09.00 var blevet stjålet værktøj for adskillige tusinde kroner fra en varebil, der havde holdt parkeret på Ahornvej. Tyvene var kommet en ved at foretage en såkaldt underboring på den ene sidedør.

 

Spirituskørsel, Virum

Klokken 12.30 blev en 57-årig udenlandsk mandlig bilist standset og kontrolleret på Skovridergårdsvej. Her fik han blæst alkometeret op over det tilladte, hvorfor han blev taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Butikstyveri, Frederikssund

Klokken 13.27 blev det anmeldt fra en butik på Nygade, at de havde pågrebet en formodet butikstyv, der havde forsøgt at stjæle en taske. Da personen var udenlandsk statsborger blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 26-årig mand blev sigtet for butikstyveri.

 

Færdselsuheld, Lynge

Klokken 15.32 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Slangerupvej nær Hillerødvej, idet en personbil ført af en 62-årig kvinde fra Frederikssund var kørt op i en trailer.

 

Politi og ambulancer blev sendt til stedet, hvor den 62-årige blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser, hvorefter de involverede parter blev kørt på skadestuen til kontrol for deres eventuelle skader.

 

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere detaljer om færdselsuheldet.

 

Solofærdselsuheld, Hillerød

En 84-årig mandlig bilist fra Hillerød kørte klokken 16.28 ad Hillerødholmsalle i vestlig retning, da han grundet manglende agtpågivenhed kørte ind i et vejskilt og derefter påkørte et træ. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der ikke umiddelbart var sket personskade i forbindelse med uheldet. Den 84-årige bilist blev af patruljen sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Faldt af cykel på perron og blev strejfet af tog, Birkerød

Klokken 17.04 indløb der anmeldelse om, at en mand var blevet ramt af et tog på Birkerød Station, og patruljer kørte derfor til stedet. Her kunne det konstateres, at en 72-årig mand fra Gilleleje havde cyklet på perronen, da et tog passerede stationen, og i den forbindelse var manden blevet væltet af sin cykel grundet lufttrykket, hvorefter han var blevet strejfet af toget.

 

Der skete ved uheldet ikke større personskade, men manden blev for en sikkerheds skyld kørt til kontrol på hospitalet. 

 

Brand i shelter, Kgs. Lyngby

Klokken 18.01 blev det anmeldt, at der var opstået brand i et shelter ved et naturareal nær Lundtofteparken. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev iværksat. 

 

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke endeligt fastslået, men det kan ikke afvises, at branden kan være påsat.

 

Butikstyveri, Hillerød

Personalet i Rema1000 på Skansevej anmeldte klokken 18.25, at en udenlandsk mand havde stjålet varer fra butikken og nu blev tilbageholdt. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf manden, en 61-årig, som de anholdt og sigtede for butikstyveri.

 

Spirituskørsel, Frederiksværk

En kvinde i 80’erne fra Melby blev klokken 19.02 standset af en patrulje på Ellevej ved Spar. Her viste et alkometer, at hun formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Kvinden blev derefter kørt til hospitalet med henblik på blodprøveudtagning for præcist at fastslå hendes eventuelle promillegrad.

 

Færdselsuheld, Værløse

Klokken 19.04 skete der et færdselsuheld, da en 19-årig mandlig bilist fra København kørte over for rødt i krydset ved Kollekollevej og Skovlinien og frontalt påkørte en 79-årig kvindelig bilist fra Værløse. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 

Den 19-årige kan formentlig forvente at blive sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

 

Kvinde udgav sig fro at være fra hjemmeplejen, Hørsholm

På vegne af en ældre kvinde blev det klokken 21.14 anmeldt, at en fremmed kvinde dagen inden omkring klokken 17 havde udgivet sig for at være fra hjemmeplejen, hvorved hun fik adgang til den ældre kvindes bolig på Sophielund. Hun havde efterfølgende opdaget, at det var lykkedes den fremmede kvinde at stjæle nogle genstande fra boligen.

 

Den fremmede kvinde beskrives som: 30-35 år, 170-175 cm, spinkel af bygning, lys i huden og med mørkt skulderlangt hår med krøller. Talte dansk.

 

Færdselsuheld, Helsingør

Klokken 21.23 blev det anmeldt, at en lastbil kort forinden havde påkørt lysreguleringen i krydset ved kongevejen og Stubbedamsvej, hvorefter føreren var kørt fra stedet. En patrulje kørte til området og fik her kontakt til lastbilen og chaufføren, som var en udenlandsk mand. Han kan muligvis se frem til at blive sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Tyveri af brændstof, Humlebæk

Klokken 00.20 anmeldte en borger, at han omkring fem minutter tidligere havde observeret en mand gå frem og tilbage med en dunk i hånden ved en parkeret bil på Boserupvej. Borgeren mistænkte, at manden stjal brændstof fra bilen og tog kontakt til ham, hvorefter manden hurtigt forsvandt fra stedet. 

 

En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og det kunne her konstateres, at der var boret hul ved køretøjets benzintank. Patruljen runderede efter manden i området, men det var ikke muligt at finde ham. 

 

Brand i knallert, Helsinge

Klokken 00.43 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en knallert på Kildevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev iværksat.

 

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt.

 

Brand i bil, Græsted

Det blev klokken 01.04 anmeldt, at der var opstået brand i en bil, som stod parkeret på en rasteplads på Frederiksværksvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden blev slukket.

 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er brandårsagen endnu ukendt.

 

Mand sigtet for hæleri, Dyssegård

En borger kontaktede klokken 01.31 politiet, da han via en salgsannonce på internettet havde fundet sin ladcykel til salg, efter den var blevet stjålet den 10. maj. Cyklen befandt sig nu på Bækkebo, og en patrulje kørte derfor til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og i den forbindelse blev en 41-årig mand sigtet for hæleri.

 

Mistænkeligt forhold, Virum

En kvinde anmeldte klokken 01.53, at hun via overvågning kunne se, at der omkring ti minutter tidligere havde været to personer inde i hendes have og gå rundt om hendes hus på Abildgaardsvej, og hun mistænkte, at de havde været på stedet for at begå indbrud. En patrulje kørte til området for at lede efter de to personer, men det var ikke muligt at finde dem.

 

De to personer var begge iklædt mørkt tøj, og den ene bar en rygsæk.

 

Uro og uorden, Hillerød

Klokken 02.16 indløb der anmeldelse om, at der var opstået tumult mellem nogle personer ved Cafe Rosen på Søndre Jernbanevej. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men ved ankomsten befandt der sig kun en enkelt af parterne, og da det ikke var muligt endeligt at fastslå, om der var hændt noget kriminelt, blev der ikke foretaget nogen sigtelser.

 

Brand i båd, Vedbæk

Klokken 04.59 blev det anmeldt, at der var brand i en yacht ved Vedbæk Havn. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der sås kraftig røgudvikling, og slukningsarbejdet blev iværksat. 

 

Tre både blev som følge af branden beskadiget. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er brandårsagen endnu ikke fastslået, men der er ikke umiddelbart noget, som tyder på, at den er påsat.

 

Der skete ved branden ikke umiddelbart nogen personskade. 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi