Nyt fra Humlebæk i politiets døgnrapport

Profilbillede

Humlebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i skønhedsklinik, Farum

Mellem onsdag klokken 18.00 og torsdag morgen klokken 07.08 er der stjålet diverse maskiner til skønhedsbehandlinger fra Le Dous Beauty Clinique i Farum. Gerningspersonen eller –personerne er kommet ind ved at bryde døren til klinikken op.

 

Benzin suget op af tank, Vedbæk

To biler, som holdt ved Trørød Kollegiet har i det seneste døgn været udsat for benzintyveri. I det ene tilfælde har tyven suget benzinen op af tanken på bilen og i det andet tilfælde, er der blevet boret et hul i bilens benzintank. 

 

Fik frastjålet armbånd og taske, Frederikssund

Natten til mandag mellem klokken 03.55 og 04.05 fik en 56-årig mand fra Hillerød stjålet et armbånd samt en taske. Manden hvilede sig på en bænk ved Frederikssund Station, da en mand tog kontakt til ham og fortalte, at han skulle tage den 56-åriges puls og i forvirringen omkring dette, stjal den 56-åriges armbånd og taske. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 170 cm, spinkel af bygning, lyshåret, dansktalende. Tyveriet blev anmeldt torsdag formiddag klokken 10.45.

 

To tasker stjålet fra bil, Værløse

Fra en bil, som stod på en p-plads i Fægyden, er der torsdag mellem klokken 11.45 og 12.15, blevet stjålet to tasker, som blandt andet indeholdt parfume, make-up, pas og kontanter. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Hærværk mod skilte, Hørsholm

Mellem onsdag aften og torsdag eftermiddag klokken 12.40 er der begået hærværk mod nogle forbuds-skilte på Brådebæksvej. Skiltene er blevet malet over med spraymaling.

 

Stjal madvarer, Hillerød

En 26-årig kvinde stjal ved 13-tiden diverse madvarer i Rema1000 på Milnersvej. Ud fra oplysninger i sagen, fandt en patrulje senere på sagen frem til kvinden og sigtede hende for butikstyveri.

 

Falsk hjemmeplejer på spil, Kokkedal

En kvinde indfandt sig torsdag eftermiddag omkring klokken 12.45 på Brønsholmdalsvej i hjemmet hos en 78-årig mand. Kvinden fortalte, at hun var ny medarbejder i hjemmeplejen og havde taget vin og småkager med til manden. Hun kiggede sig lidt rundt i mandens stue og gik så igen. Kvinden beskrives som udenlandsk af udseende, lys i huden, 30 år, almindelig af bygning med mellemlangt hår sat i en hestehale. Hun talte dansk og var iført en nederdel og en lysegrå bluse.

 

Krudthorn stjålet, Frederiksværk

Mellem klokken 10.15 og 12.30 onsdag formiddag er et krudthorn, løse patroner samt noget værktøj til krudtproduktion blevet stjålet fra en montre på Industrimuseet Frederiks Værk. Tyveriet blev anmeldt klokken 14.08.

 

Sukker i tanken, Charlottenlund

En bil, der stod på Skovgårdsvej har mellem klokken 18 onsdag aften og klokken 14 torsdag eftermiddag været udsat for hærværk, da der er hældt sukker i bilens benzintank. Hærværket blev anmeldt klokken 14.48.

 

Solbriller stjålet, Helsingør

To solbriller blev torsdag eftermiddag mellem klokken 14.45 og 14.55 stjålet fra Synoptik i Stengade. Tyven beskrives som en mand, asiatisk af udseende, spinkel af bygning, brun i huden, 50 år, 160 cm høj, dansktalende, iført mørk jakke, mørke bukser og sorte sko med hvid sål. Det lykkedes ham at stjæle solbrillerne i forbindelse med, at han kom ind i forretningen og bad om et glas vand.

Færdselsuheld, Allerød

En 33-årig kvindelig bilist fra Hillerød overholdt ikke sin vigepligt, da hun klokken 16.48 drejede til venstre ad Kollerødvej fra Hillerødmotorvejens afkørsel, hvorved der skete sammenstød med en 26-årig kvindelig bilist fra København, som kørt ad Kollerødvej i vestlig retning. 

Patruljer kørte til stedet, hvor trafikken i en periode måtte reguleres, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Den 33-årige bilist blev af patruljen sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Der skete ikke umiddelbart større personskade, men den 33-årige blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet. 

Kørsel i frakendelsestiden, Hørsholm

En 29-årig mandlig bilist fra Vanløse blev klokken 16.59 standset af en patrulje på Rungstedvej. Her ble han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, men det kunne han ikke efterkomme, da han havde fået frakendt sin førerret. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Sigtet for spiritus- og narkokørsel, Espergærde

En patrulje standsede klokken 17.29 en 39-årig mandlig bilist fra Glostrup på Bybjergvej. Han blev her anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte samt under påvirkning af euforiserende stoffer. 

Den 39-årige blev derefter kørt til hospitalet med henblik på blodprøvetagning for at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle påvirkningsgrad. 

Besiddelse af euforiserende stoffer, Allerød

På Allerød Station blev en 42-årig mand fra København klokken 20.28 truffet af en patrulje. Han blev ved visitation fundet i besiddelse af en mindre mængde hash og skunk, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for overtrædelse af våbenloven, idet han blev fundet i besiddelse af en koben, hvortil han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål. 

Spirituskørsel, Ølstykke

På Ring Syd standsede en patrulje klokken 20.53 en 28-årig mandlig bilist fra Ølstykke. Et alkometer viste, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå den 28-åriges eventuelle promillegrad.

Kørsel uden førerret, Hellerup

På Hellerupvej standsede en patrulje klokken 21.25 en 31-årig mandlig bilist fra Frederiksberg og bad ham fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne han imidlertid ikke efterkomme, idet han ikke havde generhvervet sin førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

To mænd med mistænkelig adfærd, Holte

En borger anmeldte klokken 01.02, at han kort forinden havde opdaget to mænd, som kravlede på en stige placeret op ad muren til 1. sal på borgeren hus på Vasevej. Borgeren formodede, at mændene befandt sig på stedet for at begå indbrud, og da han tændte lys, blev de to mænd skræmt, hvorefter de flygtede på hver deres cykel ad Rønnebærvej i sydlig retning. Patruljer kørte til området for at lede efter mændene, og der blev med patruljehund gået spor, men det var ikke muligt at finde dem.

Sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Kokkedal

Klokken 01.50 blev det anmeldt, at em mand befandt sig på Skovengen, hvor han med sin adfærd var til gene for de omkringboende, idet han råbte og skreg. En patrulje kørte til stedet, hvor manden, en 42-årig fra Humlebæk, blev truffet. Han havde fortsat en aggressiv fremtoning og blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet hans adfærd var egnet til at forstyrre den offentlige orden. Han blev også sigtet for fornærmelig tiltale mod politibetjentene, hvorefter han blev kørt til politistationen for at sove sin rus ud.

Tyveri af forlygter fra flere personbiler, Charlottenlund og Hellerup

Klokken 03.09 anmeldte en borger, at han fem minutter tidligere var blevet vækket af alarmen fra sin Porsche personbil, som holdt parkeret på Vasehøjvej, og han gik derfor ud for at finde årsagen til, at alarmen var gået i gang. Han konstaterede her, at forlygterne på bilen var blevet stjålet. Patruljer kørte til området, og der blev med patruljehund gået spor, men det var ikke muligt at finde frem til gerningspersonen.

En anden borger anmeldte klokken 03.36, at han kort forinden var blevet vækket af alarmen fra sin Porsche personbil, som holdt parkeret på Jacobsens Alle i Hellerup. Ved nærmere eftersyn sås billygterne stjålet fra køretøjet, men gerningspersonen var ikke længere på stedet. Patruljer kørte til området for at lede efter gerningspersonen, men det var ikke muligt at finde vedkommende. Billygterne blev dog fundet i nærheden, og de blev efterfølgende leveret tilbage til ejeren.

Grundet sammenfald i modus samt gerningstidsrum og -område kan det ikke udelukkes, at der kan være tale om samme gerningsperson.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi