Nyt fra Humlebæk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Humlebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mindreårig butikstyv, Smørum

En 12-årig dreng fra Smørum blev tirsdag kl. 08.10 taget for at stjæle chips i Coop 365 på Flodvej. Drengens forældre er underrettet. 

 

Indbrud på bibliotek, Humlebæk

Mellem kl. 18.00 og 22.20 mandag d. 9. januar har der været indbrud på Humlebæk Bibliotek. Gerningsmændene har fået adgang via bibliotekets hoveddør, hvorefter en dør til et personaleområde er blevet opbrudt. 

 

Trafikuheld, Stenløse

Tirsdag kl. 15.31 skete der et trafikuheld med to biler på Frederikssundvej, hvilket lukkede for trafikken på stedet. En person blev kørt på hospitalet. Kl. 16.37 var begge vejbaner åbne igen. 

 

Trafikuheld, Kgs. Lyngby

Tirsdag kl. 16.36 kørte to trafikanter sammen på Kongevejen i Kgs. Lyngby. Uheldet skabte store trafikale udfordringer i området til omkring kl. 17.20, hvor der blev lukket op for trafikken igen. Ingen meldinger om alvorligt tilskadekomne. 

 

Trafikuheld, Farum

Tirsdag kl. 17.16 kørte to biler sammen på Frederiksborgvej i Farum. Også her skabte uheldet trafikale problemer, der blev løst kl. 18.16, hvor et fejeblad afhentede den ene af bilerne. Ingen meldinger om alvorligt tilskadekomne. 

 

Skokastende kunde i genbrugsbutik, Frederikssund

En aggressiv kunde nægtede tirsdag kl. 17.47 at forlade Kirppu på Kocksvej i Frederikssund, og kastede en sko efter butikschefen. En patrulje kørte ud til konflikten og bortviste den aggressive kunde fra butikken. 

 

Spirituskørsel, Veksø

En patrulje kom tirsdag kl. 21.44 frem til en mand på Kresten Smed Stræde, der havde kørt slingrende rundt i området. En alkometertest viste, at manden var beruset, hvorfor han blev anholdt og kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise promille kan fastlægges.

 

Konfiskeret hash og joint, Værløse

En 26-årig mand fra Værløse blev tirsdag kl. 20.06 sigtet brud på loven om euforiserende stoffer, da en patrulje fandt ham i besiddelse af en joint og en klump hash på Bymidten i Værløse. 
Kl. 20.35 blev en 20-årig mand fra Værløse også sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da han blev fundet i besiddelse af en joint og en klump hash på Bavnestedet. 
Kl. 20.51 blev en 21-årig mand fra Værløse sigtet for at være i besiddelse af en klump hash og en pose med kokain. 

 

Brand i parkeringskælder, Hillerød

Onsdag kl. 01.47 udbrød der brand i en bil i en parkeringskælder på Munkeengen i Hillerød. Branden udviklede meget røg, der spredte sig til beboelsen over branden.  Kl. 01.56 var branden blevet slukket af et røgdykkerhold, og patruljer sikrede sig, at bygningens beboere ikke var blevet påvirket af røgen. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi