Nyt fra Humlebæk i politiets døgnrapport

Profilbillede

Humlebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Flere dæk punkteret, Ølstykke

Klokken 08.25 blev det anmeldt, at flere cykler og en knallert havde fået punkteret deres dæk, mens de stod i et overdækket cykelskur på Frode Fredegodsvej. Hærværket er sket mellem lørdag aften og søndag klokken 07.40.

Jakke stjålet fra bil, Humlebæk

Lørdag eftermiddag mellem klokken 15.25 og 17.00 blev en jakke stjålet fra bagsædet af en bil, som holdt på Humlebæk Strandvej. Tyven knuste en rude for at skaffe sig adgang til bilen, og tyveriet blev anmeldt søndag formiddag klokken 09.35.

Sigtet for tyveri, Rungsted Kyst

To mænd på 36 og 47 år fra Nivå og Helsingør blev søndag ved 10-tiden opdaget, mens de var i færd med at stjæle noget metalskrot på Østre Stationsvej. Begge mænd blev sigtet for tyveriet.

Påkørte cyklist, Hørsholm

Søndag formiddag klokken 10.25 blev en 60-årig kvinde fra Rungsted Kyst påkørt af en 53-årig mand fra København, da hun kom cyklende ad Frederiksborgvej. Her ville den mandlige bilist svinge til højre og ramte derved kvinden, der måtte til tjek på hospitalet. Den 53-årige mand blev sigtet for overtrædelse af sin vigepligt.

Røg fra sikringer, Virum

Nogle sikringer i en ejendom på L.F. Cortzens Vej blev søndag ved middagstid overbelastede og udviklede røg. Politi og brandvæsen blev alarmeret, da man troede, der var brand i ejendommen, men det kunne brandvæsenet hurtigt konstatere, at der ikke var.

Tabte sutten og slingrede, Allerød

En borger kontaktede søndag eftermiddag klokken 13.15 politiet og fortalte, at en medtrafikant kørte meget usikkert og slingrede mellem kørebanerne på Hillerødmotorvejen. En patrulje kørte afsted og fandt den slingrende bil. Her forklarede føreren, en 28-årig mand fra Frederiksberg, at hans lille datter havde tabt sutten og, han var kommet til at slingre med bilen, da han forsøgte at finde sutten til hende igen. 

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man koncentrerer sig om selve kørslen, når man kører bil, og ikke laver alle mulige andre ting, da uopmærksomhed kan føre til trafikulykker.

Kørte uden kørekort, Gentofte

Klokken 14.05 søndag eftermiddag blev en 58-årig kvinde fra Hellerup standset, da hun kom kørende ad Jægersborg Allé. Her blev hun sigtet for at køre bil, selvom hun ikke havde noget kørekort og for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Smed fyrværkeri i tønder, Jægerspris

Nogle drenge smed søndag eftermiddag omkring klokken 14.30 noget fyrværkeri ned i nogle tønder på Møllevej. En patrulje kørte til stedet, men drengene var forsvundet fra området.

Kvinde fik en lussing, Frederiksværk

En 64-årig kvinde blev søndag klokken 14.45 verbalt overfaldet og blev tillige tildelt en lussing af en anden kvinde, som antastede den 64-årige, da hun var ude at handle. På baggrund af oplysninger i sagen, blev en 47-årig kvinde fra Frederiksværk senere søndag sigtet for vold.

Motorsave stjålet fra skur, Vejby

Fra et skur på Egernvej er der i løbet af den seneste uge stjålet fire motorsave. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til skuret. Tyveriet blev anmeldt søndag klokken 15.24.

Uoverensstemmelse i trafikken førte til håndgemæng, Jægerspris

Klokken 16.24 blev det anmeldt, at der var opstået en uoverensstemmelse i trafikken mellem to personer på Møllevej, hvilket havde ført til, at den ene part, en 49-årig mand fra Jægerspris, var blevet skubbet flere gange af den anden part, som derefter var kørt fra stedet. På baggrund af oplysninger i sagen kørte en patrulje efterfølgende til den anden parts, en 42-årig mand fra Jægerspris, adresse, og han blev her sigtet for vold. 

Butikstyveri, Hillerød

Der indløb klokken 16.38 anmeldelse om, at en ung dreng blev tilbageholdt i Slotsarkaderne, da han havde stjålet lightergas fra Normal. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik en alvorlig snak med drengen, en 14-årig fra Hillerød. Grundet hans unge alder blev der også taget kontakt til de sociale myndigheder samt andre relevante voksne for at informere om episoden.

Kørsel uden førerret, Klampenborg

På Strandvejen standede en patrulje klokken 01.50 en 25-årig mandlig bilist fra Søborg. Han blev anmodet om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Indbrud i kiosk, Frederikssund

Klokken 02.00 indløb der anmeldelse om, at der var indbrud i kiosken ved Frederikssund Station. Patruljer kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en rude var blevet knust ind til butikken. Gerningspersonen var dog ikke længere på stedet og blev heller ikke udfundet i området.

 

Tyveri fra varebil, Helsingør

Mellem søndag klokken 21.00 og mandag klokken 06.55 borede en ukendt gerningsperson hul i siden på en varebil, som holdt parkeret på Piskesmældet. Derved skaffede gerningspersonen sig adgang til køretøjet og stjal elektrisk værktøj.

Det samme hændte på Rytterbakken, hvor en varebil stod parkeret mellem søndag klokken 21.00 og mandag morgen. Grundet sammenfald i modus samt gerningssted og –tidsrum har Nordsjællands Politi en formodning om, at der er tale om samme gerningsperson til tyverierne.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi fra den 17.-23. januar 2022.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi