Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Humlebæk - mandag den 26. april

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Humlebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lille pose narko fundet 

Humlebæk: En lille pose narkotika blev søndag morgen klokken 07.36 fundet på Baunebjergvej og indbragt til politistationen som hittestof.

 

Mand fik ildebefindende

Gilleleje: En 28-årig mand fra Helsinge fik søndag formiddag klokken 09.22 et ildebefindende og kørte derfor ind til siden på Ammekær. En borger, som fik kontakt med manden troede imidlertid, at den 28-årige var beruset og tilkaldte derfor politiet. En alkometertest viste dog, at mandens promille var langt under den tilladte, og der var således ikke tale om spirituskørsel.

 

Sigtet for butikstyveri

Charlottenlund: Søndag formiddag klokken 10.58 blev en 25-årig østeuropæisk mand sigtet for butikstyveri, da han havde stjålet varer for et mindre beløb i Fakta på Ordrupvej.

 

Sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret

Hundested: En 20-årig mand fra Hundested blev søndag klokken 11.53 standset, da han kom kørende ad Amtsvejen. Det viste sig tillige, at manden var påvirket af euforiserende stoffer og ikke havde noget kørekort. Han blev sigtet for begge forhold og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal klarlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

 

Tricktyv stjal sportstaske

Hellerup: Søndag formiddag kort før middagstid blev en 26-årig mand fra København udsat for et tricktyveri. Den 26-årige stod ved sin bil på Strandparksvej, da to mænd henvendte sig til ham og spurgte om vej til stationen. Den 26-årige gik ud mod vejen for at pege de to mænd i retning mod stationen, og da han kom tilbage til sin bil, var den taske, som han havde stillet fra sig væk. I tasken var der tøj, sko, et bælte, et ur samt et herrearmbånd.  De to tricktyve beskrives som østeuropæiske af udseende, 175-180 cm høje, 30-40 år, almindelige af bygning. Den ene var iført sort kasket, hvid træningsjakke, sorte busker og sorte sko. Den anden var iført sort trøje og sorte bukser.

 

Hærværk mod bil

Helsinge: En Citroën, som holdt på Parkvænget, har mellem lørdag aften og søndag morgen været udsat for hærværk, da en ukendt gerningsmand har knust nogle bilruder og en baglygte samt sparket et sidespejl af. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 12.22.

 

Ukrudtsbrænder satte ild til hæk

Smørum: Søndag eftermiddag klokken 13.21 gik der ild i en hæk på Jordbærvangen, hvor en beboer var i færd med at brænde ukrudt af. Politi og brandvæsen kom til stedet, og brandvæsenet fik hurtigt slukket branden, så der ikke skete anden skade en sodskade ved en husgavl.

 

Hul i bilrude

Gentofte: Mellem lørdag aften og søndag formiddag har en Volvo, som holdt på Kildeskovsvej, været udsat for hærværk. Der er slået hul i en bilrude, ligesom der er flere ridser og buler i bilens kofanger. Hærværket blev anmeldt klokken 14.16.

 

Musik i mose

Skodsborg: En borger kontaktede søndag eftermiddag klokken 15.45 politiet og anmeldte, at der blev spillet høj musik i Bøllemosen. Da en patrulje kom til stedet, var musikken imidlertid skruet ned og blev kort efter helt slukket.

 

Stjal hudplejeprodukter

Hillerød: To 14-årige unge kvinder fra henholdsvis Charlottenlund og Tisvildeleje blev søndag eftermiddag taget for butikstyveri i Bilka, hvor de havde stjålet diverse hudplejeprodukter. På grund af de unge kvinders alder, kan de ikke sigtes for tyveriet, men deres værger samt de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Færdselsuheld, Vedbæk

En 29-årig mandlig bilist uden kendt adresse kørte klokken 16.02 ad Vedbæk Strandvej i nordgående retning, da en forankørende bil ud for Olesvej bremsede ned. I den forbindelse foretog den 29-årige en undvigemanøvre, hvorved han påkørte en el-boks og en lygtepæl. Patruljer kørte til stedet, hvor bilisten blev sigtet for spiritus- og narkokørsel, idet han formentlig havde ført bilen med en promille over det tilladte og under påvirkning af euforiserende stoffer.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle spiritus- og narkopåvirkning.

 

Brand i skovområde, Helsinge

Klokken 16.07 indløb der anmeldelse om, at der var brand i et skovområde på 100x100 meter ved Ny Mårumvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev påbegyndt.

 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger endnu ingen oplysninger om brandårsagen.

 

Sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, Ålsgårde

På Møllevej gik der klokken 16.30 ild i et raftehegn. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor ilden blev slukket. En 61-årig mand blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, idet branden formentlig var opstået som følge af brug af en ukrudtsbrænder.

 

Drenge kastede sten gennem rude på skole, Snekkersten
Klokken 16.54 indløb der anmeldelse om, at tre unge drenge var blevet set kaste sten gennem en rude på Borupgårdskolen. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til de tre drenge, som alle var fra Helsingør. Patruljen fik en alvorlig snak med dem, og da de alle tre var under den kriminelle lavalder, blev der taget kontakt til deres forældre, ligesom de sociale myndigheder også blev kontaktet.

 

Hoppede over hegnet ind til Bakken, Klampenborg

Der indløb klokken 17.33 anmeldelse om, at to personer kort forinden var hoppet over hegnet ind til Dyrehavsbakken, da de ikke havde kunnet fremvise en negativ Covid-19-test ved indgangen. En patrulje kørte til stedet for at lede efter de to personer, men det var ikke muligt at udfinde dem. 

De to personer beskrives som ikke etniske danske af udseende. 

 

Hærværk, Farum

Klokken 21.33 bemærkede en 31-årig mand fra Farum, at en gruppe unge mænd gik på togskinnerne ved holdepladsen for s-togene nær Farumgårds Alle. Manden havde en formodning om, at de kunne have til hensigt at udøve hærværk i form af graffiti på togene, hvorfor han kontaktede politiet. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var udøvet hærværk, men mændene var ikke mulige at udfinde i området.

 

Sigtet for besiddelse af hash, Hillerød

En patrulje traf klokken 01.31 en 24-årig mand fra Næstved-området på perronen på Hillerød Station. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Tyveri fra personbil, Vedbæk

Klokken 06.37 blev det anmeldt, at højre siderude i en BMW, som havde holdt parkeret på Skovvej natten over, var blevet smadret eller trykket ind. Fra bilen blev både rat, skærm og navigationsanlæg stjålet.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 23.-26. april 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler