Døgnrapporten i Humlebæk: mandag den 20. december

Profilbillede

Humlebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

50-årig mand sigtet for vold, Gentofte

En 50-årig mand fra Gentofte er blevet sigtet for vold, efter han søndag morgen klokken 06.15 overfaldt en kvinde på Stolpegårdsvej. Manden, der vurderes til at være psykisk uligevægtig, tog fat i kvinden, da hun kom ud af hoveddøren til den ejendom, hvor hun bor og slog hende flere gange i ansigtet.  Overfaldet blev anmeldt klokken 07.08.

Cykel og værktøj stjålet, Hellerup

Søndag formiddag klokken 09.03 blev det anmeldt, at der mellem lørdag aften og søndag morgen klokken 08.30 havde været indbrud i en garage på Svalevej, hvorfra der var stjålet en racercykel samt noget værktøj. Tyven har brugt en spade fra et udhus at bryde garagedøren op med.

Postkasse sprængt i luften, Smørum

En postkasse på Ledøjetoften blev lørdag aften klokken 22.00 sprængt i luften. Hærværket blev anmeldt søndag formiddag klokken 09.30.

Rude knust og dæk punkteret, Humlebæk

En BMW, der holdt på Teglgårdsvej, har mellem lørdag aften og søndag formiddag været udsat for hærværk. Der er knust en rude i passagersiden og alle bilens dæk er blevet punkteret. Hærværket blev anmeldt søndag formiddag klokken 09.47.

Butiksrude knust, Gentofte

Mellem lørdag eftermiddag og søndag morgen klokken 06.00 har ukendte gerningsmænd knust en rude til Butik Korea Manna på Brogårdsvej. Hærværket blev anmeldt klokken 10.22 søndag formiddag.

Juletræ stjålet, Hillerød

Søndag eftermiddag klokken 12.44 blev det anmeldt, at der mellem lørdag aften og søndag formiddag klokken 09.00 er stjålet et juletræ med lyskæder fra en have på Skovledet.

Stjal sokker, Hillerød

En 14-årig pige fra Fredensborg blev søndag eftermiddag taget for butikstyveri i Intersport i Hillerød, hvor hun havde stjålet nogle sokker. Pigen havde tillige været i Kings & Queens, Normal og New Yorker, hvor hun også havde stjålet varer. Hendes forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Gps og julegaver stjålet fra bil, Farum

Søndag eftermiddag klokken 15.18 blev det anmeldt, at der mellem fredag aften og søndag formiddag klokken 10.15 var knust en rude og sparket buler i en bil, som holdt på Rådhustorvet. Desuden var der stjålet en transportabel gps samt nogle julegaver fra bilen.

Stjal make-up og tøj, Kgs. Lyngby

Søndag eftermiddag klokken 15.42 blev en 17-årig ung kvinde fra Haderup taget for butikstyveri i Matas på Gasværksvej, hvor hun havde stjålet make-up. Den unge kvinde blev sigtet for forholdet, ligesom hun også blev sigtet for at have stjålet tøj i H&M.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 16.03 blev det anmeldt af personalet fra Bilka, at de havde pågrebet en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle fire energidrikke og et par træningsbukser til en samlet værdi af 201 kroner.

Da butikstyven var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 19-årig udenlandsk mand blev sigtet for butikstyveri og tildelt en straksbøde.

Hærværk, Humlebæk

Klokken 16.43 blev det anmeldt, at en bil holdende på Teglgårdsvej imellem lørdag klokken 15.00 og søndag klokken 12.00 havde været udsat for hærværk, idet der var blevet pillet ved vinduesviskeren på bagruden, så den ikke længere fungerede. Anmelderen fortalte, at der også var blevet udøvet hærværk ved andre biler på stedet, hvor en bil blandt andet havde fået ridser i lakken, mens en anden bil havde fået smadret en rude.

Fyrværkeri og hittehash, Kgs. Lyngby

Klokken 18.39 blev det anmeldt, at en del unge mennesker havde forsamlet sig på Lyngby Private Skole, hvor de affyrede fyrværkeri og røg hash. En patrulje blev sendt til stedet, hvor der blev fundet en del jointskodder samt noget affyret fyrværkeri, men det kunne ikke fastslås, hvem af personerne på stedet, der havde noget med det at gøre, og personerne på stedet blev ikke fundet i besiddelse af hverken hash eller fyrværkeri. Dog lå der en taske tæt ved personerne, hvor der blev fundet en del små poser med hash og skunk i samt nogle færdigrullede joints. Tasken og dens indhold blev i første gang beslaglagt, da ingen af personerne på stedet ville vedkende sig ejerskabet over den. 

Tyveri fra personbil, Virum

Klokken 19.09 blev det anmeldt, at den lille trekantsrude i højre side var blevet knust i en personbil, der imellem klokken 16.00 og 17.45 havde holdt parkeret foran Frederiksdal Ridecenter. Herefter var bildøren blevet åbnet indefra, hvorefter der var blevet stjålet en taske med indhold fra bilens kabine.

Mistænkeligt forhold, Dyssegård

Klokken 21.16 anmeldte et vidne, at to personer gik på Vangedevej og lyste ind i de parkerede biler, der holdt langs vejen. En patrulje blev sendt dertil, men det lykkedes ikke at finde de to personer.

Affyring af fyrværkeri, Gilleleje

Klokken 21.37 blev det anmeldt, at nogle unge mennesker havde taget ophold på OK-tanken, og at de affyrede fyrværkeri, muligvis efter de biler, der kørte på vejen nær tankstationen.

En patrulje blev sendt til stedet, men det lykkedes ikke at finde nogle personer, der kunne sættes i forbindelse med affyringen af fyrværkeriet.

Indbrud i øvrigt, Kgs. Lyngby

Klokken 22.18 blev det anmeldt fra Kirkens Korshær, at der imellem fredag klokken 15.00 og søndag klokken 22.05 havde været indbrud i deres bygning på Toftebæksvej, hvorfra der var blevet stjålet julegaver til 70 personer. Indbrudstyvene var kommet ind i bygningen ved at smadre en rude.

Kørsel i påvirket tilstand, Tikøb

Klokken 01.30 blev en 55-årig mandlig bilist fra Hornbæk standset og kontrolleret på Hornbækvej ud for Skovhusvej. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Færdselsuheld, Allerød

Klokken 05.56 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Nymøllevej ved motorvejsafkørslen, idet en personbil ført af en 59-årig mand fra Ballerup skulle være kørt sammen med en lastbil ført af en 57-årig mand fra Allerød.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 59-årige mand blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet, mens der skete en smule materiel skade.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt fra mandag den 13. december 2021 til mandag den 20. december 2021.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler