Døgnrapporten i Humlebæk: fredag den 10. september

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Humlebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mistænkeligt forhold, Frederiksværk

En 30-årig kvindelig borger anmeldte klokken 08.28, at hun klokken 03.00 havde observeret lys fra en lommelygte på sin terrasse på Bakkegårdsvej. Kort efter kiggede en mand ind ad terrassedøren, hvorefter han løftede hånden, som om han ville knuse ruden. Kvinden råbte manden an, og han løb derpå fra terrassen og kørte efterfølgende fra stedet på en knallert eller scooter i vestlig retning ad Sandkårsvej. 

Manden beskrives som: 25-30 år, ca. 180 cm, spinkel af bygning med kort hår, lyse øjne og markerede kindben og kæbe. Iført grå hættetrøje, sorte bukser og sorte kondisko. Kørende på en knallert eller scooter uden nummerplader.

Tyveri fra varebil, Helsingør

Klokken 08.50 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet elektriske haveredskaber og elektrisk værktøj fra en varebil, som havde holdt parkeret ved Gefionsparken mellem onsdag klokken 16.30 og torsdag klokken 06.30. Indstigningen i varebilen var sket ved, at ruden i passagersiden var blevet knust.

Pantsæk stjålet, Hellerup

En 57-årig mandlig borger anmeldte klokken 10.40, at han via overvågning kunne se, at en ukendt mand klokken 09.20 var gået ind på den 57-åriges ejendom på Cottagevej, og fra stedet stjal den ukendte mand en pantsæk med tomme flasker i. 

Den ukendte mand beskrives som: asiatisk af udseende, ca. 50 år, ca. 170 cm, spinkel af bygning, lys i huden og med kort sort hår. Iført sorte bukser, grå cardigan og hvid T-shirt.

Bedrageri, Birkerød og Allerød

En 95-årig kvinde fra Birkerød anmeldte klokken 11.34, at hun onsdag omkring klokken 08.30 var blevet ringet op af en mand, som udgav sig for at være ansat i en bank. Han oplyste hende om, at der var hævet penge fra hendes konto, og at hun derfor skulle udlevere sit dankort til en mand, som ville komme til hendes adresse senere på dagen. Efterfølgende dukkede en mand op på kvindens bopæl på en lille villavej nær Birkerød Station og fik udleveret dankortet. Inden kvinden nåede at fatte mistanke til hændelsen, var det lykkedes den ukendte mand at hæve et kontantbeløb fra hendes konto.

Manden, som dukkede op på kvindens adresse, beskrives som: dansk af udseende, 40-50 år, almindelig af bygning, lys i huden og med kort brunt hår. Iført lyseblå sweater.

Også en 84-årig mand fra Allerød var udsat for en lignende hændelse onsdag omkring klokken 18. Her havde en ukendt mand også henvendt sig på den 84-åriges bopæl på Millingvej efter et telefonopkald fra en mand, som foregav at være bankansat. Den 84-årige mand udleverede sit dankort, og den ukendte mand hævede derefter et kontantbeløb fra kontoen, inden kortet blev spærret.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu intet signalement af denne ukendte mand. Nordsjællands Politi har dog på baggrund af sammenfald i modus samt gerningstidspunkt og –sted en formodning om, at der er tale om samme gerningsperson.

Færdselsuheld, Helsingør

En 44-årig kvindelig bilist fra Helsingør kørte klokken 11.58 ad H.P. Christensens Vej i sydøstlig retning, da hun blev blændet af solen, mens hun ville bremse ned for en forankørende bil. I den forbindelse tog hun fejl af bremse og speeder og påkørte tre parkerede biler. Kvinden havde efterfølgende brug for hjælp til at komme ud af bilen, hvorfor brandvæsnet blev rekvireret til stedet. Kvinden blev derpå kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

Tyveri fra varebil, Gilleleje

Klokken 12.02 blev det anmeldt, at der var stjålet genstande for et større beløb fra en varebil, som havde holdt parkeret på Hågendrupvej mellem onsdag klokken 23.00 og torsdag klokken 06.00. Indstigning var sket ved, at den ukendte gerningsperson borede hul i sidedøren og derefter klippede døren op. 

Tyveri fra varebil, Græsted

Klokken 14.16 indløb der anmeldelse om, at der var stjålet værktøj fra en varebil, som havde stået parkeret på Niels Lorentzens Vej. Det var sket mellem onsdag klokken 19.00 og torsdag klokken 05.00, og den ukendte gerningsperson skaffede sig adgang til bilens lad ved at fjerne en presenning.

Brand i materielskur, Helsingør

Der indløb klokken 15.31 anmeldelse om brand i et materielskur på Ellehammervej, og politi og brandvæsen kørte til stedet. Slukningsarbejdet blev påbegyndt, og der var ingen fare for spredning af ilden. Taget nåede at brænde helt væk, og resten af skuret blev efterfølgende revet ned grundet sammenstyrtningsfare.

Materielskuret var ikke længere i brug, og ingen personer kom i forbindelse med branden til skade.

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ukendt. 

Butikstyveri, Hillerød

Personalet i Bilka i Slotsarkaderne anmeldte klokken 15.35, at de tilbageholdt en ung dreng, som havde taget en hat i butikken og var gået forbi kasselinjen uden at betale for varen. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf drengen, en 13-årig fra Helsinge, og grundet hans unge alder blev der taget kontakt til hans forældre samt de sociale myndigheder.

Bildæk punkteret, Frederiksværk

En Nissan, som holdt i Strandgade, har i løbet af ugen fået punkteret to dæk. Hærværket blev anmeldt torsdag eftermiddag klokken 16.08.

Computere stjålet fra bil, Kgs. Lyngby

Mellem klokken 16.13 og 16.43 torsdag eftermiddag er der stjålet to bærbare computere fra en bil, som holdt i en p-kælder på Nørgaardsvej.

Ild i el-installation, Humlebæk

Torsdag eftermiddag klokken 17.52 udbrød der ild i en el-installation i køkkenet i en bolig på Teglgårdsvej. Ilden blev hurtigt slukket og stedets beboere blev undersøgt for røgforgiftning, der er dog ingen melding om tilskadekomst i øvrigt.

Fandt hash, Birkerød

Ved en målrettet indsats mod gadesalg af euforiserende stoffer fandt en narkohund en mindre mængde hash i en salgspose ved Teglporten. Fundet blev gjort torsdag aften ved 18-tiden.

Penge var kun avispapir, Ølstykke

En 50-årig mand anmeldte torsdag aften klokken 18.30, at han kort forinden var blevet snydt i forbindelse med salg af et ur. Manden havde mødtes med en køber til uret, som havde givet ham en kuvert med kontanter, som den 50-årige havde tjekket og lagt i sit hus. Da han kom tilbage efter at have fulgt køberen af uret hen til hans bil, og igen åbnede kuverten, var der ikke andet en avispair i den.

Stak hul i bildæk, Ølstykke

En 78-årig kvinde fra Stenløse blev torsdag aften sigtet for hærværk, efter hun klokken 21.08 med en syl havde stukket hul på et dæk på en bil, som holdt på Gjelstensåsen.

Råbte og skubbede til medpassagerer, Gentofte

Klokken 00.09 natten til fredag råbte og skubbede en 31-årig kvinde fra Nærum så meget af sine medpassagerer i toget, at politiet blev kontaktet. En patrulje kørte til Lyngby Station, hvor kvinden blev sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Sigtet for spirituskørsel, Klampenborg

En 19-årig mand fra Charlottenlund blev klokken 01.07 standset, da han kom kørende ad Bloksbjerget. Her viste det sig, at han havde en promille, som var højere end den tilladte. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Brand i flere skraldespande, Allerød

Politi og brandvæsen måtte ved 02.35-tiden natten til fredag rykke ud til flere brande i skraldespande i gågaden samt ved Allerød Station. Et vidne så to unge drenge stå ved en af de skraldespande, som der var ild i. Drengene havde kort tid efter taget bussen mod Hillerød.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 9.-10. september 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi