Børnehuset Sletten søger to pædagoger eller erfarne PAU’er til vores børnehaveafdeling 32-37 timer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehuset Sletten søger pædagoger fordi en af vores kollega gennem flere år har lyst til at prøve kræfter med det private arbejdsmarked og vores anden kollega må efter endt barsel tættere på privaten jobmæssigt, så småbørns-familielivet hænger bedre sammen. 

 

Vil du være vores nye kollega?

I børnehaven er vi tre grupper og er grundnormeret til 20 børn med tre medarbejdere i hver gruppe. 
Vi hedder Sol, Måne og Stjerne og det der karakteriserer os som personalegruppe er en fagligt forankret og praksisnær tilgang ud fra et reflekteret professionelt afsæt. Vi er nysgerrige på hinandens kompetencer og hos os vil du finde et arbejdsfællesskab der har gode samarbejdsevner, tillid til hinanden og en god portion humor.

Vi har dygtige pædagoger i alle grupperne samt erfarne modne medhjælpere, så der er masser af faglig sparring og praksiserfaring at trække på. Vi har en tydelig og tilgængelig leder, som anerkender vores arbejde men som også ser os som mennesker. Vores leder står på tillids- og dialog baseret ledelsesform og hos os er der en høj grad af psykologisk tryghed samt et positivt psykisk arbejdsmiljø. Dette er med til at skabe medindflydelse, ejerskab og en gennemsigtighed i hvad vi er indlejret i som en del af Områdeorganisationen Børnehusene Humlebæk. 

 

Fokus på børneperspektivet, nærværende samspil og pædagogisk indretning.

Vi har lige haft pædagogisk tilsyn i januar, hvor vi bl.a. blev rost for vores nærværende samspil med børnene samt vores imødekommende og aktivt deltagende tilgang. Hos os tager afsæt i børneperspektivet og er derfor også organiseret i mindre grupper, hvilket gør at vi sammen med børnene bedre kan fordybe os og gå på opdagelse i børnenes spor. Vi har gjort op med de hvide kliniske vægge i vores rum og er vi altid optaget af vores fysiske legemiljøer og de legemuligheder samt stemninger disse giver. Vi arbejder ud fra et årshjul – så vi ved altid hvad næste periode bringer af tematik og på den måde kan vi planlægge og tilpasse aktiviteter til børnegrupperne og skabe en tråd i vores børnehus.

Vi søger derfor kollegaer der har lyst til at være nysgerrige på børnenes institutionelle hverdag hvor du sammen med os andre tager et medansvar for det der skal finde sted. Du må meget gerne give os fagligt modspil og spørge ind til hvorfor vi gør, som vi gør. Vi vil gerne samarbejde med engageret og nærværende kollegaer, som deler sit syn på hvad der rører sig blandt børnene. Vi mener at de forskellige blikke er med til at kvalificere praksis og vores oplevelse af børnene hver især. Det vil også være godt hvis du ligesom os har mod på at prøve nye ting og hvis det ikke går som vi troede – så justerer vi og prøver igen. Vi har mindfulness hver dag hvilket alle profiterer positivt af og kan du lide at få jord under neglene og har en kreativ-musisk sans, så vil det supplere os fint idet vi er en del af ’Friluftsrådet Grønne spirer’ samt Projekt Verdensomsorg og ingen af os kan spille guitar … endnu!

Vil du vide mere? Ring eller kom forbi Børnehuset Sletten og hils på os.

Ring eller skriv til vores leder Sandie på 5168 9781 eller sdin@fredensborg.dk, hvis du har lyst til at høre mere. Sandie giver også gerne en rundvisning så du kan hilse på os og opleve vores Børnehus.

Du kan læse mere om Børnehuset Sletten som også indeholder en vuggestueafdeling og vi har også Naturværkstedet GRO. Informationer findes på https://bornehusene-humlebaek.fredensborg.dk/ 

Ansættelse er pr. 1. marts eller snarest derefter. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og forbeholder os retten til at ansætte før ansøgningsfristen lørdag den 24. februar 2024.

Børnehusene Humlebæk ønsker at fremme børns mangfoldige identifikationsmuligheder og opfordrer derfor alle kvalificerende kandidater til at ansøge, uanset køn, seksualitet, alder, etnicitet og religion.

 

 

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Solvangsvej, 5A, 3050 Humlebæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5985299

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet