Assistere en midaldrende kvinde med fysisk handicap - Bliv en del af et fleksibelt og meningsfyldt team!

Profilbillede
dato

Drømmer du om et job, hvor du er limen, der får min hverdag til at hænge sammen samtidig med, at du har mange sammenhængende fridage? Så er det dig, jeg søger!

Jeg er en kvinde midt i 40’erne, som på grund af medfødt fysisk handicap har brug for praktisk hjælp i stort set alle mine vågne timer.

Jeg søger en ansvarsbevidst hjælper til en fast stilling på gennemsnitligt 8 længerevarende vagter pr måned (ca. 20 timer pr uge).

 

Kort om mig

Jeg bor sammen med min mand og min servicehund i skønne Humlebæk et stenkast fra skov, strand og mark. Desuden er der let adgang til både Kystbanen og Helsingørmotorvejen.

Min grundlæggende indstilling til tilværelsen er, at de fleste udfordringer kan løses med lige dele af positivitet, kommunikation og en god kop kaffe.

Jeg sætter stor pris på at indgå i relationer til andre mennesker, hvad enten det er i mit job som rådgiver og formidler i en patientforening eller sammen med familie og venner. Jeg har imidlertid også stort behov for at koble af og lade op med blandt andet gåture, cafeliv og kreative aktiviteter.

 

Kort om jobbet

Jeg er el-kørestolsbruger, men har ståfunktion. Forflytninger foregår således med let personstøtte, men jeg er åben for at anskaffe hjælpemidler, når/hvis dette bliver nødvendigt.

Jobbet består kort sagt i at være mine arme og ben. Det betyder, at jeg har brug for assistance til personlig hygiejne samt af- og påklædning, praktiske gøremål som tøjvask, rengøring, indkøb, madlavning og lettere havearbejde. Endelig har jeg behov for ledsagelse ud af huset, hvad enten jeg skal på job, shoppetur eller ud i kulturlivet.

 

 

Vagterne på hverdage er af 11 timers varighed og ligger som hovedregel fra 8.00 - 19.00.

Vagterne dækker alle årets dage – også weekender og helligdage.

Vagterne kører i fast 3 ugers rul med 1-2 hverdagsvagter i ugen samt weekendvagt hver 3. weekend (fredag, lørdag & søndag).

Hos mig bliver du en del af et velfungerende team, som udover dig tæller 3 hjælpere. Vi lægger stor vægt på at få tingene til at fungere så let som muligt for alle, og fleksibilitet er derfor et nøgleord.

 

LOBPA varetager arbejdsgiveransvaret, herunder løn

Tiltrædelse: hurtigst muligt

Ansættelsessamtaler: efter aftale

 

Kort om dig

Eneste ufravigelige krav er, at du har almindeligt kørekort og har mod på at køre en nyere Ford transit med automatgear.

Herud over forventer jeg, at du er bevidst om, at din arbejdsindsats har afgørende betydning for at jeg kan leve et selvstændigt og meningsfuldt liv. Derfor er det også en stor fordel, hvis du:

  • er en teamplayer, der er indstillet på at være fleksibel over for mig og dine kollegaer, når situationen kræver det.
  • har en god situationsfornemmelse.
  • forstår at underholde dig selv, når jeg ikke har brug for hjælp - uanset om vi er ude eller hjemme.

 

Det er absolut ikke et krav, at du tidligere har arbejdet som hjælper eller indenfor lignende områder, da oplæring finder sted i forbindelse med ansættelse.

For yderligere information om jobbet se filmen De Urørlige eller kontakt mig på mail mettenyrup@gmail.com eller pr sms på 6167 1107.

Motiveret ansøgning sendes til mettenyrup@gmail.com

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

LOBPA, Blekinge Boulevard, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050078

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet